Snygga hemsidor, galleri

Hemsidorna på denna sida är alla skapade av mig, Robert, samma person som skapat Webbdesignguiden. Det kan verka som att detta är ett försök att marknadsföra sig eller att skryta, men anledningen till att jag bara listar hemsidor som jag skapat själv är att jag enklare kan kommentara på hemsidorna på ett konstruktivt sätt.

snygga-hemsidor-spiraltrappor

Spiraltrappor.com. Det är enkelt att göra snygga hemsidor när man har väldigt proffsiga och fina bilder att utgå ifrån. Här var det bara att skala av desginen så mycket som möjligt och låta bilderna tala för sig själva.

snygga-hemsidor-dentalkliniken

Dentalkliniken i Örebro. Inbjudande vita leenden och tydliga informationsrutor med bra information skapar en känsla av seriositet.

snygga-hemsidor-tranas-stenhuggeri

Tranås Stenhuggeri AB. Företagets fina gravstenar gör sig riktigt bra på en hemsida. Sten-texturer skapar lite ”gravsten”-känsla, och huset i mitten av menyn är deras verkstad och kontor.

snygga-hemsidor-grona-tvatten

Gröna tvätten i Solna. Fräscht utseende som pockar på besökarens miljömedvetenhet.

snygga-hemsidor-lindahls-grav

Lindahls Gräv & Anläggning AB. ”Pigg” hemsida med mycket information och informativa bilder. Grävmaskinen på bilden är av samma modell som används i företaget.

snygga-hemsidor-vattentornet

Vattentornet Aqua Concilio AB. Den nya snygga hemsidan satte fart på kundens försäljning ordentligt. Lite speciellt är att toppbilden ändras på vissa undersidor.

Mer om snygga hemsidor

Snygga hemsidor kan vara mycket trevliga att titta på, men vad är en snygg hemsida värd om besökaren inte hittar den information eller funktion som han eller hon letar efter? Det finns många skräckexempel på internet där funktion har fått hamna i skymundan för form, och detta är naturligtvis inte bra för någon, förutom kanske den webbdesigner som gjort hemsidan och känner sig stolt över sin ”flashiga” hemsida.

Den ultimata kombinationen är att hemsidan är snygg samtidigt som besökaren hittar det som han eller hon letar efter. Tillhör hemsidan ett företag så ska den naturligtvis också vara säljande och konverterande på ett bra sätt utan att stöta bort besökaren som ju är en potentiell kund.

Varför bara svenska sidor?

Det finns hundratals sidor på engelska om snygga hemsidor från hela världen där sidorna listas i snygga gallerier med länkar till varje sida, och det är på grund av detta som denna sida bara kommer att handla om svenska hemsidor. Det finns sannerligen inte många sidor som bara listar svenska snygga hemsidor, om det ens finns någon förutom denna. Eftersom denna sida är på svenska och du antagligen nått den genom att googla på snygga hemsidor så bör detta upplägg kunna tillföra mer värde än en sida som listar utländska sidor. Mer sidor kommer att läggas till i framtiden så kom gärna tillbaka och besök denna sida igen.

Denna hemsida är självklart inte helt opartisk, men vi får inte pengar från något av de företag vars hemsidor finns listade här. Vi har heller inte tagit kontakt med något av företagen och berättat att de finns listade här. Är du ägaren till något av dessa företag och inte vill att ditt företags hemsida ska finnas med här så kan du kontakta oss så tar vi bort den direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>