Miss Hosting

Miss Hosting är ett av synligaste webbhotellen i Sverige – i synnerhet för att de återkommande har förmånliga kampanjer och erbjudanden. De är en del av Miss Group-koncernen som även står bakom varumärken som Hostek och PrivateVPN – en av de största koncernerna inom webbhosting i Sverige och Europa. 

Miss Hosting grundades 2014 och särställer sig med sitt breda utbud – både för privatpersoner och mer krävande företag. De har bland annat webbhotell, sitebuilder, domäner, e-post, lösningar för webbshop, servrar, SEO-verktyg och cybersäkerhet i sitt breda utbud.

Miss Hostings utbud

Utbudet är brett och de har bland de bästa priserna i branschen. Om man vill publicera sin första webbplats kan man göra det enkelt och billigt med hjälp av Miss Hostings billigaste webbhotellpaket och deras lättanvända sitebuilder. 

Är man inte nöjd med sitt köp har de 45 dagar ångerrätt.

Webbhotell

Hos Miss Hosting hittas fem olika lösningar för webbhotell: Mini, Small, Medium, Large och Extra Large. De olika paketen är specialanpassade efter olika typer av behov och användare. Ska man skapa sin första hemsida rekommenderas man Mini eller Small, har man högre krav på webbutrymme och funktioner ska man titta närmare på de större alternativen. 

I alla webbhotell-lösningar ingår mejlkonton, sitebuilder, webbutrymme och från 750 GB webbtrafik. 

MiniSmallMediumLargeExtra Large
5 GB lagring100 GB lagring150 GB lagring200 GB lagring300 GB lagring
750 GB trafik750 GB trafik1500 GB trafik3000 GB trafik5000 GB trafik
3 e-postkonton3 e-postkonton5 e-postkonton25 e-postkonton50 e-postkonton
Sitebuilder ingårSitebuilder ingårSitebuilder ingårSitebuilder ingårSitebuilder ingår
Inkl. 1 .se-domännamnInkl. 1 .se-domännamn
DNSDNSDNSDNSDNS

WordPress

Innehållsverktyget WordPress är ett av de mest använda i världen – Miss Hosting erbjuder därför webbhotell som är särskilt anpassade för just WordPress. Med en 1-klicksinstallation har man WordPress installerat på endast ett par sekunder. Man får då tillgång till tusentals olika teman, en webbplats som är anpassad för både datorer, smartphones och surfplattor, och möjligheten att anpassa hemsidan ytterligare med plugins och kod. 

Sitebuilder

Vilken storlek på webbhotell du än väljer så får du alltid tillgång till en sitebuilder. En sitebuilder är ett användarvänligt verktyg som gör det busenkelt att bygga, modifiera och publicera sin webbplats eller webbshop – även om man aldrig gjort något liknande tidigare. 

Med sitebuildern kan man lägga till bilder, videor, element och funktioner med ett enkelt dra och släpp-verktyg. 

Kundsupport och hjälpcenter

Miss Hosting tar verkligen sin kundservice på allvar. Om man har problem eller en fråga kan man nå kundsupporten alla tider på dygnet, alla dagar i veckan. Kundtjänst finns över telefon, chatt och mejl på svenska, men även chatt och mejl på engelska. 

Telefon

 • Telefon: 08-52 52 73 00
 • Öppettider: mån-fre, 08:00 – 17:00

Chatt

 • Chatt, svenska: Via hemsidan
 • Öppettider: mån-sön, 08:00 – 24:00

Chatt

 • Chatt, engelska: Via hemsidan
 • Öppettider: mån-sön, 00:00 – 24:00

E-post

 • E-post: support@misshosting.se
 • Öppettider: mån-sön, 00:00 – 24:00

Kundernas omdöme

Miss Hosting är ett oerhört omtyckt webbhotell. På recensionssidan Trustpilot är 95 % av deras betyg det högsta – 5/5. De nöjda kunder lyfter främst fram den snabba, tillgängliga och kunniga supporten och Miss Hostings väl prissatta tjänster.

Totalt har Miss Hosting betyder 4,9/5 – Utmärkt, med över 4 800 omdömen.

Recension och betyg

Miss Hosting är ett omtyckt hostingföretag av sina användare – och vi förstår varför. De har en otroligt konkurrenskraftig prisbild och erbjuder en stor bredd på sina tjänster. Vad man än behöver inom webbhosting så kan man anta att Miss Hosting har det i sitt utbud – och till ett lägre pris än vad man kanske förväntar sig. Deras kundsupport är tillgänglig alla dagar och alla tider – det är svårslaget. Även om man väljer deras minsta webbhotellpaket, Mini, så kan man alltid ringa supporten och få experthjälp.

Miss Hosting är ett utmärkt val om man är ute efter ett webbhotell eller andra tjänster inom webbhosting. 

Miss Hosting webbhotell
Läs mer & Beställ

Fördelar

 • Stort utbud – du hittar nästan allt du kan behöva inom webbhosting
 • Kampanjer och erbjudanden
 • Sitebuilder – användarvänlig för nybörjare
 • Öppet köp i 45 dagar
 • Kundtjänsten är alltid öppen
 • Specialanpassat för WordPress

Nackdelar

 • Begränsade funktioner och specifikationer i paketet Mini

Betyg

Webbdesignguiden ger Miss Hosting betyget: 5/5.

Om Miss Hosting

Miss Hosting
HemsidaMisshosting.se
AdressKungälv, Sverige
Telefon08-52 52 73 00
BolagMiss Hosting AB

Vanliga frågor och svar om Miss Hosting

Funkar Miss Hosting med WordPress?

Ja, Miss Hosting fungerar alldeles utmärkt med WordPress. Välj webbhotellpaket Small, Medium, Large eller Extra Large för att få bäst förutsättningar för sin WordPress-sajt.

Är Miss Hosting bra?

Ja, Miss Hosting är ett pålitligt och bra webbhotell med ett stort utbud av tjänster. De har otroligt fina omdömen på recensionssajter som Trustpilot.

Är det dyrt att köpa webbhotell hos Miss Hosting?

Nej, Miss Hosting är otroligt prisvärda och har återkommande kampanjer som sänker priset ytterligare under ditt första år som kund.

Har Miss Hosting bra support?

Ja, Miss Hosting erbjuder kundsupport dygnet runt – alla dagar. På vardagar under kontorstid finns kundtjänst över telefon på svenska, övrig tid erbjuds support över chatt och e-post.